Winkelmandje

Babyuitzet

Heeft u een babyuitzet nodig? Heeft u binnenkort een gezinsuitbreiding of heeft u deze al gehad? Of wellicht dat uw vrienden, familie of collega's een baby verwachten of gekregen hebben? Dan is June and Julian de webshop voor u! Juneandjulian.com is de webshop met alle benodigdheden voor uw baby of dreumes.

Ons assortiment babyspullen

 Bent u nieuwsgierig naar onze producten?Ons assortiment bestaat uit de volgende leuke productcategorieën :

Wij zijn dagelijks bezig om ons assortiment aan te vullen met de beste en leukste producten voor u en uw kleine. Daarbij kijken wij naar een aantal factoren: de laatste mode-ontwikkelingen, kwaliteit en veiligheid. Dit allemaal staat natuurlijk geheel in verhouding met onze prijs. Wij doen er alles aan om u de leukste en nieuwste producten aan te bieden. Wij zijn dan ook trots op de door ons geleverde merken als: A little lovely Company, House of Jamie, Done by Deer en Liewood. Benieuwd naar hun producten? Bekijk dan de productpagina's! 

Voordelen van babywinkel Juneandjulian.com 

  • Producten die veilig zijn voor uw baby of dreumes;
  • Kwalitatief hoogstaande producten;
  • Gratis verzending boven de €50 euro;
  • 14 dagen bedenktijd op uw bestelling; 
  • En natuurlijk een blije baby of dreumes bij de binnenkomst van onze producten!

Wij krijgen met regelmaat foto's opgestuurd van tevreden klanten. Dit vinden wij uiteraard heel leuk om te zien. Door te zien dat baby's en dreumes gelukkig zijn met onze babyspullen, dat maakt ons werk leuk!

Omdat wij u zo optimaal mogelijk willen bedienen staan wij altijd voor open voor feedback. Heeft u suggesties voor onze webshop? Neem dan contact met ons op! 

 

Nieuw binnengekomen!

Bekijk onze spulletjes die net binnen zijn gekomen.

Bekijk nu