Winkelmandje

Babywinkel

Bent u op zoek naar leuke design babyspullen voor uw baby of dreumes? Welkom op de webshop van babywinkel June and Julian. Heeft u binnenkort zelf een uitbreiding van uw gezin? Of heeft u een vriend, collega, familielid die zwanger of recent bevallen is? Hoe leuk is het dan om een origineel cadeau te geven van babywinkel June and Julian? Onze webshop beschikt over een uitgebreid assortiment vol babyspullen. Je kunt hierbij denken aan tetradoeken, babybedden, slabbetjes, speelgoed, reistassen en kleding. 

Kwalitatieve babyspullen

Bij June and Julian weten wij dat de kwaliteit van babyspullen erg belangrijk is. Uiteraard omdat het belangrijk is dat uw aankopen lang goed blijven, maar ook vanwege de veiligheid van uw baby of dreumes. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze producten. Dit kunnen wij zeggen omdat wij alleen merken verkopen van betrouwbare en kwalitatieve babymerken als Elodie details, House of Jamie en Suavinex.

Hoe leuk is het als u uw baby of dreumes in het rond ziet kruipen/lopen in een leuk design rompertje van een van onze merken? Wij zijn wekelijks op zoek naar de laatste mode artikelen om ons assortiment mee aan te vullen. Zo heeft u als een van de eerste de nieuwste design babyspullen in huis. Nieuwsgierig wat wij in ons assortiment hebben? Kijk dan bij onderstaande merken of neem een kijkje in onze babywinkel!    

Nieuw binnengekomen!

Bekijk onze spulletjes die net binnen zijn gekomen.

Bekijk nu