Winkelmandje

Hello there, nice to meet you!

Wij zijn Kathy Mommen (28) en Stéphanie Lambrechts (29), twee hartsvriendinnen en trotse mama's van June (dochtertje van Stéphanie en haar man Jonathan), Julian en Romy (zoon en dochtertje van Kathy en haar man Gregory).

Toen we zwanger waren, ontwikkelden we (ongewild en tot grote ergernis van onze partners) een obsessie rond de inrichting van de babykamer en het uitzoeken van een garderobe. Het was toen dat we beseften dat het moeilijker was dan gedacht om spullen te vinden zoals wij ze graag hebben: modern, tijdloos en duurzaam, maar toch babyproof!

Deze zoektocht eindigde uiteindelijk in de "geboorte" van June and Julian in september 2014.

Sindsdien zijn wij dag in dag uit op zoek naar de nieuwste trends in kidstown, waarbij we telkens weer verrast worden door het grote talent van designers van over de hele wereld. Onze collectie wordt bijna wekelijks vernieuwd en aangevuld. Regelmatig een kijkje komen nemen is dus de boodschap!

Wij kozen er bewust voor om onze producten uitsluitend online aan te bieden: als fulltime werkende mama’s ondervinden wij namelijk een chronisch tijdsgebrek om te winkelen, laat staan om dit rustig te laten verlopen als je kleintje mee op stap is!
En geef toe: wat is er leuker dan met een kopje thee vanuit je luie zetel te shoppen terwijl je kleintje slaapt! Bovendien ontvang je je nieuwste aanwinsten nadien mooi verpakt voor je deurstoep...bye-bye winkelstress, hello me-time!

Wij groeiden allebei op in een warm gezin waar niets tekort was. Helaas beseffen we dat dit geluk niet iedereen treft. Daarom beslisten we om iets terug te doen. In de eerste plaats selecteren wij onze producten niet alleen op basis van hun design en kwaliteit, maar ook op basis van hun herkomst, waarbij we nagaan of de producten in goede werkomstandigheden worden geproduceerd. Daarnaast besteden wij een deeltje van onze opbrengst aan diverse projecten ter bestrijding van kinderarmoede in zowel binnen - als buitenland. Wil je meer te weten komen over onze projecten? Neem dan zeker eens een kijkje op onze"Yes, we care!"-pagina.

Dankjewel voor de kennismaking en heel veel shopplezier!

XOXO

Stéphanie & Kathy

Oh ja: wij zijn ook heel nieuwsgierig naar wie onze klanten zijn! Zo vinden wij het altijd heel leuk om onze producten terug te zien op Facebook of Instagram (@juneandjulian). Volg je ons al?

Heb je nog suggesties of wil je gewoon even iets kwijt, stuur ons gerust een mailtje (hello@juneandjulian.com).

Sarah-50.nl

Nieuw binnengekomen!

Bekijk onze spulletjes die net binnen zijn gekomen.

Bekijk nu